Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Приходько, О. П. | |
dc.contributor.author | Алексєєнко, С. С. | |
dc.date.accessioned | 2015-11-10T14:19:22Z | |
dc.date.available | 2015-11-10T14:19:22Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7818 | |
dc.description | Кальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. – 2014. - №3 (75). - С.91-97. | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішення | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Чернігівського державного технологічного у ніверситету. Серія : Економічні науки;№ 3 (75) | |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | підприємства | en_US |
dc.subject | інвестиції | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.title | Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України | en_US |
dc.type | Article | en_US |