dc.contributor.author |
Кальченко, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Приходько, О. П.
|
|
dc.contributor.author |
Алексєєнко, С. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-11-10T14:19:22Z |
|
dc.date.available |
2015-11-10T14:19:22Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7818 |
|
dc.description |
Кальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. – 2014. - №3 (75). - С.91-97. |
en_US |
dc.description.abstract |
Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішення |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник Чернігівського державного технологічного у ніверситету. Серія : Економічні науки;№ 3 (75) |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
підприємства |
en_US |
dc.subject |
інвестиції |
en_US |
dc.subject |
інновації |
en_US |
dc.title |
Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |