dc.contributor.author |
Алєшугіна, Н. О.
|
|
dc.contributor.author |
Коваль, П. Ф.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-12-30T11:07:42Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-12-30T11:07:42Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133 |
|
dc.description |
Алєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53. |
en_US |
dc.description.abstract |
Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22) |
|
dc.title |
Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |