IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Алєшугіна, Н. О.
dc.contributor.author Коваль, П. Ф.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-12-30T11:07:42Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-12-30T11:07:42Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
dc.description Алєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53. en_US
dc.description.abstract Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22)
dc.title Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу