dc.contributor.author |
Савченко, В. Ф.
|
|
dc.contributor.author |
Мартиненко, К. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-01-27T13:01:21Z |
|
dc.date.available |
2016-01-27T13:01:21Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568 |
|
dc.description |
Савченко, В. Ф. Потенціал виробництва органічної продукції в Україні / В. Ф. Савченко, К. В. Мартиненко // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка. - 2012. - № 3 (15). - С. 9-15. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано становище з виробництвом органічної продукції в Україні і розвинених країнах світу та визначено фактори глобального і національного рівнів, які стримують розвиток. Обґрунтовані перспекти-
ви й механізми формування та посилення органічної галузі в державі. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧДІЕУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економіка;№ 3 (15) |
|
dc.subject |
локальні продовольчі системи |
en_US |
dc.subject |
кластеризація |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
кооперативи |
en_US |
dc.subject |
органічна продукція |
en_US |
dc.subject |
органічне виробництво |
en_US |
dc.subject |
органічна інфраструктура |
en_US |
dc.subject |
сертифікація |
en_US |
dc.subject |
фактори |
en_US |
dc.subject |
local food systems |
en_US |
dc.subject |
clusterzation |
en_US |
dc.subject |
competitive ability |
en_US |
dc.subject |
cooperatives |
en_US |
dc.subject |
organic production |
en_US |
dc.subject |
organic framework |
en_US |
dc.subject |
certification |
en_US |
dc.subject |
factors |
en_US |
dc.title |
Потенціал виробництва органічної продукції в Україні |
en_US |
dc.title.alternative |
The potential of producing organic production in Ukraine |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |