Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савченко, В. Ф.![]() |
|
dc.contributor.author | Мартиненко, К. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-01-27T13:01:21Z | |
dc.date.available | 2016-01-27T13:01:21Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568 | |
dc.description | Савченко, В. Ф. Потенціал виробництва органічної продукції в Україні / В. Ф. Савченко, К. В. Мартиненко // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка. - 2012. - № 3 (15). - С. 9-15. | en_US |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано становище з виробництвом органічної продукції в Україні і розвинених країнах світу та визначено фактори глобального і національного рівнів, які стримують розвиток. Обґрунтовані перспекти- ви й механізми формування та посилення органічної галузі в державі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧДІЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економіка;№ 3 (15) | |
dc.subject | локальні продовольчі системи | en_US |
dc.subject | кластеризація | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | кооперативи | en_US |
dc.subject | органічна продукція | en_US |
dc.subject | органічне виробництво | en_US |
dc.subject | органічна інфраструктура | en_US |
dc.subject | сертифікація | en_US |
dc.subject | фактори | en_US |
dc.subject | local food systems | en_US |
dc.subject | clusterzation | en_US |
dc.subject | competitive ability | en_US |
dc.subject | cooperatives | en_US |
dc.subject | organic production | en_US |
dc.subject | organic framework | en_US |
dc.subject | certification | en_US |
dc.subject | factors | en_US |
dc.title | Потенціал виробництва органічної продукції в Україні | en_US |
dc.title.alternative | The potential of producing organic production in Ukraine | en_US |
dc.type | Article | en_US |