dc.contributor.author |
Шкарлет, С. М.
|
|
dc.contributor.author |
Ладонько, Л. С.
|
|
dc.contributor.author |
Корж, Т. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-02-17T09:51:19Z |
|
dc.date.available |
2016-02-17T09:51:19Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075 |
|
dc.description |
Шкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних
підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧДІЕУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економіка;№ 3 (11) |
|
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
оцінка |
en_US |
dc.subject |
аналіз |
en_US |
dc.subject |
діагностика |
en_US |
dc.subject |
competitiveness |
en_US |
dc.subject |
assessing |
en_US |
dc.subject |
analysis |
en_US |
dc.subject |
diagnostics |
en_US |
dc.title |
Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств |
en_US |
dc.title.alternative |
Methodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprises |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |