IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шкарлет, С. М.
dc.contributor.author Ладонько, Л. С.
dc.contributor.author Корж, Т. І.
dc.date.accessioned 2016-02-17T09:51:19Z
dc.date.available 2016-02-17T09:51:19Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
dc.description Шкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161. en_US
dc.description.abstract У статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧДІЕУ en_US
dc.relation.ispartofseries Економіка;№ 3 (11)
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject оцінка en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject діагностика en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject assessing en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject diagnostics en_US
dc.title Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств en_US
dc.title.alternative Methodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprises en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу