Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Селінний, М. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-02-24T09:08:22Z | |
dc.date.available | 2016-02-24T09:08:22Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269 | |
dc.description | Селінний, М. М. Особливості концентрації виробництва на ринку цукру / М. М. Селінний // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 4 (12). - С. 137-140. | en_US |
dc.description.abstract | Концентрація виробництва на ринку цукру призводить до зниження ефективності діяльності підприємств галуз, які змушені згортати виробництво і шукати інші сфери діяльності. Тому в сучасних умовах важливим залишаються питання забезпечення конкурентоспроможності даних господарств, що можливо за умови їх об’єднання в кооперативи. Така організаційна структура забезпечила б ефективне функціонування дрібних господарств і розвитку сільських територій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧДІЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№ 4 (12) | |
dc.subject | кооперація | en_US |
dc.subject | кооператив | en_US |
dc.subject | ціна | en_US |
dc.subject | цукровий буряк | en_US |
dc.subject | цукор | en_US |
dc.subject | cooperation | en_US |
dc.subject | cooperative | en_US |
dc.subject | price | en_US |
dc.subject | sugar beet | en_US |
dc.subject | sugar | en_US |
dc.title | Особливості концентрації виробництва на ринку цукру | en_US |
dc.title.alternative | The characteristics of production concenteration at the sugar market | en_US |
dc.type | Article | en_US |