ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Селінний, М. М.
dc.date.accessioned 2016-02-24T09:08:22Z
dc.date.available 2016-02-24T09:08:22Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269
dc.description Селінний, М. М. Особливості концентрації виробництва на ринку цукру / М. М. Селінний // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 4 (12). - С. 137-140. en_US
dc.description.abstract Концентрація виробництва на ринку цукру призводить до зниження ефективності діяльності підприємств галуз, які змушені згортати виробництво і шукати інші сфери діяльності. Тому в сучасних умовах важливим залишаються питання забезпечення конкурентоспроможності даних господарств, що можливо за умови їх об’єднання в кооперативи. Така організаційна структура забезпечила б ефективне функціонування дрібних господарств і розвитку сільських територій. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧДІЕУ en_US
dc.relation.ispartofseries Економічні науки;№ 4 (12)
dc.subject кооперація en_US
dc.subject кооператив en_US
dc.subject ціна en_US
dc.subject цукровий буряк en_US
dc.subject цукор en_US
dc.subject cooperation en_US
dc.subject cooperative en_US
dc.subject price en_US
dc.subject sugar beet en_US
dc.subject sugar en_US
dc.title Особливості концентрації виробництва на ринку цукру en_US
dc.title.alternative The characteristics of production concenteration at the sugar market en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу