dc.contributor.author |
Дітріх, І. В.
|
|
dc.contributor.author |
Литвин, Я. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-02-27T15:08:30Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-02-27T15:08:30Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9399 |
|
dc.description |
Дітріх, І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №2 (2). – C. 70-77. |
en_US |
dc.description.abstract |
Надано короткий опис основних результатів розвитку ринку органічних продуктів харчування за останні 30 років, який став передумовою для його подальшого формування в умовах світової економіки, висвітлено дані щодо стану світового ринку органічних продуктів, відзначено тенденції його розвитку на сучасному етапі, розглянуто причини наявних проблем. Зроблено огляд ринків окремих територій – Європи, Північної та Південної Америки, Азії. Визначено країни, що мають найбільші ринки, кількість виробників органічних продуктів харчування, а також обсяги їх виробництва та споживання. Крім того, проаналізовано вплив каналів розподілу та стану законодавчої бази, що регулює виробництво та реалізацію таких товарів, на розвиток ринку та просування органічної продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Проблеми і перспективи економіки та управління; №2 (2) |
|
dc.subject |
органічні продукти харчування |
en_US |
dc.subject |
світовий ринок |
en_US |
dc.subject |
продажі |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
споживання |
en_US |
dc.subject |
канали збуту |
en_US |
dc.subject |
система розподілу |
en_US |
dc.title |
Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |