ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дітріх, І. В.
dc.contributor.author Литвин, Я. С.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2016-02-27T15:08:30Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2016-02-27T15:08:30Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/9399
dc.description Дітріх, І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №2 (2). – C. 70-77. en_US
dc.description.abstract Надано короткий опис основних результатів розвитку ринку органічних продуктів харчування за останні 30 років, який став передумовою для його подальшого формування в умовах світової економіки, висвітлено дані щодо стану світового ринку органічних продуктів, відзначено тенденції його розвитку на сучасному етапі, розглянуто причини наявних проблем. Зроблено огляд ринків окремих територій – Європи, Північної та Південної Америки, Азії. Визначено країни, що мають найбільші ринки, кількість виробників органічних продуктів харчування, а також обсяги їх виробництва та споживання. Крім того, проаналізовано вплив каналів розподілу та стану законодавчої бази, що регулює виробництво та реалізацію таких товарів, на розвиток ринку та просування органічної продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Проблеми і перспективи економіки та управління; №2 (2)
dc.subject органічні продукти харчування en_US
dc.subject світовий ринок en_US
dc.subject продажі en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject споживання en_US
dc.subject канали збуту en_US
dc.subject система розподілу en_US
dc.title Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу