Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дітріх, І. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Литвин, Я. С.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T15:08:30Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-02-27T15:08:30Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9399 | |
dc.description | Дітріх, І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №2 (2). – C. 70-77. | en_US |
dc.description.abstract | Надано короткий опис основних результатів розвитку ринку органічних продуктів харчування за останні 30 років, який став передумовою для його подальшого формування в умовах світової економіки, висвітлено дані щодо стану світового ринку органічних продуктів, відзначено тенденції його розвитку на сучасному етапі, розглянуто причини наявних проблем. Зроблено огляд ринків окремих територій – Європи, Північної та Південної Америки, Азії. Визначено країни, що мають найбільші ринки, кількість виробників органічних продуктів харчування, а також обсяги їх виробництва та споживання. Крім того, проаналізовано вплив каналів розподілу та стану законодавчої бази, що регулює виробництво та реалізацію таких товарів, на розвиток ринку та просування органічної продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми і перспективи економіки та управління; №2 (2) | |
dc.subject | органічні продукти харчування | en_US |
dc.subject | світовий ринок | en_US |
dc.subject | продажі | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | споживання | en_US |
dc.subject | канали збуту | en_US |
dc.subject | система розподілу | en_US |
dc.title | Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування | en_US |
dc.type | Article | en_US |