dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-02-28T12:52:31Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-02-28T12:52:31Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477 |
|
dc.description |
Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190. |
en_US |
dc.description.abstract |
Охарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки та технології; №1 (1) |
|
dc.subject |
молоко |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
білки |
en_US |
dc.subject |
жири |
en_US |
dc.subject |
лактоза |
en_US |
dc.subject |
виробники |
en_US |
dc.subject |
натуральний продукт |
en_US |
dc.subject |
фальсифікація |
en_US |
dc.subject |
густина |
en_US |
dc.subject |
кислотність |
en_US |
dc.subject |
маркування |
en_US |
dc.subject |
товарознавча оцінка |
en_US |
dc.subject |
автентичність |
en_US |
dc.title |
Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |