IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2016-02-28T12:52:31Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2016-02-28T12:52:31Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
dc.description Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190. en_US
dc.description.abstract Охарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки та технології; №1 (1)
dc.subject молоко en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject білки en_US
dc.subject жири en_US
dc.subject лактоза en_US
dc.subject виробники en_US
dc.subject натуральний продукт en_US
dc.subject фальсифікація en_US
dc.subject густина en_US
dc.subject кислотність en_US
dc.subject маркування en_US
dc.subject товарознавча оцінка en_US
dc.subject автентичність en_US
dc.title Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record