Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-12-28T10:21:12Z | |
dc.date.available | 2016-12-28T10:21:12Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12091 | |
dc.description | Технологія харчових виробництв : метод. вказ. для самост. опрацювання розрах. пофазних і виробничих рецептур для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 108 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | харчові виробництва | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.title | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |