dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2017-10-19T13:31:40Z |
|
dc.date.available |
2017-10-19T13:31:40Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15184 |
|
dc.description |
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 - 54 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Завдання харчової експертизи – визначення всіх властивостей, які
характеризують якість харчової продукції з позиції її цінності для здоров’я
і безпеки людини. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |