IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.date.accessioned 2017-10-19T13:31:40Z
dc.date.available 2017-10-19T13:31:40Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/15184
dc.description Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 - 54 с. en_US
dc.description.abstract Завдання харчової експертизи – визначення всіх властивостей, які характеризують якість харчової продукції з позиції її цінності для здоров’я і безпеки людини. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу