Короткий опис(реферат):
Даний практикум містить 5 лабораторних робіт з основ кулінарної майстерності, які укладено за програмними питаннями курсу "Основи кулінарної майстерності" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з деяких основних розділів курсу, які включають: методику дослідження органолептичних показників якості приготовлених страв, фактичних втрат сировини та порівняння їх з нормованими. Передбачається також приготування страв з метою вивчення правил подачі, відпуску і їх естетичного оформлення.
Суть розробки, основні результати:
Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеці.181 "Харчові технології" / Уклад.: М. П.Ксенюк , О. І. Сиза – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 39 c.