Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-04-05T12:35:48Z | |
dc.date.available | 2018-04-05T12:35:48Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16107 | |
dc.description | Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеці.181 "Харчові технології" / Уклад.: М. П.Ксенюк , О. І. Сиза – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 39 c. | en_US |
dc.description.abstract | Даний практикум містить 5 лабораторних робіт з основ кулінарної майстерності, які укладено за програмними питаннями курсу "Основи кулінарної майстерності" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з деяких основних розділів курсу, які включають: методику дослідження органолептичних показників якості приготовлених страв, фактичних втрат сировини та порівняння їх з нормованими. Передбачається також приготування страв з метою вивчення правил подачі, відпуску і їх естетичного оформлення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |