dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-04-05T12:35:48Z |
|
dc.date.available |
2018-04-05T12:35:48Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16107 |
|
dc.description |
Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеці.181 "Харчові технології" / Уклад.: М. П.Ксенюк , О. І. Сиза – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 39 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
Даний практикум містить 5 лабораторних робіт з основ кулінарної майстерності, які укладено за програмними питаннями курсу "Основи кулінарної майстерності" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з деяких основних розділів курсу, які включають: методику дослідження органолептичних показників якості приготовлених страв, фактичних втрат сировини та порівняння їх з нормованими. Передбачається також приготування страв з метою вивчення правил подачі, відпуску і їх естетичного оформлення. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |