ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Боковець, В. В.
dc.contributor.author Прутська, Т. Ю.
dc.contributor.author Яковишина, Н. А.
dc.date.accessioned 2019-01-30T08:02:45Z
dc.date.available 2019-01-30T08:02:45Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17230
dc.description Bokovets, V. V. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. – 2018 – № 3 (15). – С. 51-58. en_US
dc.description.abstract Declared systematic approach to management combines the consideration of internal and external environment in a single system management. For more effective means of analysis of the environment business for political and legal, economic, social and cultural and technological components is proposed to use the PEST analysis. With it you can create a list of threats and opportunities of the environment. For a more detailed analysis of the environmental functioning of corporations in the food industry, assesses the dynamics of attracting investment in fixed assets to the volume of production in industry in general, and directly in the food industry en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Полісся;№ 3 (15)
dc.subject corporation en_US
dc.subject stock market en_US
dc.subject financial market en_US
dc.subject investment en_US
dc.subject capital en_US
dc.subject корпорація en_US
dc.subject фондовий ринок en_US
dc.subject фінансовий ринок en_US
dc.subject інвестиції en_US
dc.subject капітал en_US
dc.title Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry en_US
dc.title.alternative Характеристика середовища функціонування корпорацій в харчовій промисловості en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 Декларований системний підхід до управління дає можливість поєднати зовнішньє і внутрішньє середовищє в єдину систему управління підприємством. Для найбільш ефективного аналізу зовнішнього середовища підприємства за політико-правовою, економічною, соціокультурною та технологічною складовими пропонується використовувати PEST-аналіз. Детальний аналіз зовнішнього середовища функціонування корпорацій у харчовій промисловості потребує оцінки динаміки залучення інвестицій в основний капітал до обсягу виробництва продукції промисловості. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу