Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боковець, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Прутська, Т. Ю.![]() |
|
dc.contributor.author | Яковишина, Н. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-01-30T08:02:45Z | |
dc.date.available | 2019-01-30T08:02:45Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17230 | |
dc.description | Bokovets, V. V. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. – 2018 – № 3 (15). – С. 51-58. | en_US |
dc.description.abstract | Declared systematic approach to management combines the consideration of internal and external environment in a single system management. For more effective means of analysis of the environment business for political and legal, economic, social and cultural and technological components is proposed to use the PEST analysis. With it you can create a list of threats and opportunities of the environment. For a more detailed analysis of the environmental functioning of corporations in the food industry, assesses the dynamics of attracting investment in fixed assets to the volume of production in industry in general, and directly in the food industry | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№ 3 (15) | |
dc.subject | corporation | en_US |
dc.subject | stock market | en_US |
dc.subject | financial market | en_US |
dc.subject | investment | en_US |
dc.subject | capital | en_US |
dc.subject | корпорація | en_US |
dc.subject | фондовий ринок | en_US |
dc.subject | фінансовий ринок | en_US |
dc.subject | інвестиції | en_US |
dc.subject | капітал | en_US |
dc.title | Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry | en_US |
dc.title.alternative | Характеристика середовища функціонування корпорацій в харчовій промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | Декларований системний підхід до управління дає можливість поєднати зовнішньє і внутрішньє середовищє в єдину систему управління підприємством. Для найбільш ефективного аналізу зовнішнього середовища підприємства за політико-правовою, економічною, соціокультурною та технологічною складовими пропонується використовувати PEST-аналіз. Детальний аналіз зовнішнього середовища функціонування корпорацій у харчовій промисловості потребує оцінки динаміки залучення інвестицій в основний капітал до обсягу виробництва продукції промисловості. | en_US |