Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Городиська, О. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Буштрук, І. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-05-29T10:24:23Z | |
dc.date.available | 2019-05-29T10:24:23Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17711 | |
dc.description | Городиська, О. В. Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок / О. В. Городиська, Н. В. Гревцева, І. В. Буштрук // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 45-47. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи було дослідження впливу порошків з виноградних кісточок на реологічні властивості кондитерської глазурі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | кондитерська глазур | en_US |
dc.subject | порошок виноградних кісточок | en_US |
dc.title | Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |