IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Городиська, О. В.
dc.contributor.author Гревцева, Н. В.
dc.contributor.author Буштрук, І. В.
dc.date.accessioned 2019-05-29T10:24:23Z
dc.date.available 2019-05-29T10:24:23Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17711
dc.description Городиська, О. В. Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок / О. В. Городиська, Н. В. Гревцева, І. В. Буштрук // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 45-47. en_US
dc.description.abstract Метою роботи було дослідження впливу порошків з виноградних кісточок на реологічні властивості кондитерської глазурі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject кондитерська глазур en_US
dc.subject порошок виноградних кісточок en_US
dc.title Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу