IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Протченко, О. І.
dc.contributor.author Корольов, О. О.
dc.date.accessioned 2019-05-29T10:38:47Z
dc.date.available 2019-05-29T10:38:47Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713
dc.description Протченко, О. І. Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна / О. І. Протченко, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 51-52. en_US
dc.description.abstract Метою досліджень було встановлення якості хліба у разі заміни частини пшеничного борошна продуктом переробки льону. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject хліб en_US
dc.subject лляне борошно en_US
dc.title Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу