dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.contributor.author |
Городиська, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-10T15:44:53Z |
|
dc.date.available |
2019-07-10T15:44:53Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961 |
|
dc.description |
Технології харчових виробництв : програма та метод. вказівки для проходження технолог. практики на хлібокомбінатах для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 32 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, отриманих в процесі навчання, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення після вузівської адаптації випускника, освоєння практичних навиків та вмінь щодо застосування теоретичних знань на практиці. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |