Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П.![]() |
|
dc.contributor.author | Городиська, О. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-07-10T15:44:53Z | |
dc.date.available | 2019-07-10T15:44:53Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961 | |
dc.description | Технології харчових виробництв : програма та метод. вказівки для проходження технолог. практики на хлібокомбінатах для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 32 с. | en_US |
dc.description.abstract | Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, отриманих в процесі навчання, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення після вузівської адаптації випускника, освоєння практичних навиків та вмінь щодо застосування теоретичних знань на практиці. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |