dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-10T15:58:13Z |
|
dc.date.available |
2019-07-10T15:58:13Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17962 |
|
dc.description |
Технологія міні-виробництв : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. М. П. Ксенюк – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 79 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою проведення розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технологія мінівиробництв» є формування знань, набуття практичних навичок з організації сучасних технологічних процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження в умовах міні-виробництв. Завданням розрахунково-графічних робіт є надбання студентами навичок з застосування набутих теоретичних знань у вирішенні практичних завдань технології харчових продуктів, розвитку перспективних напрямів і шляхів удосконалення технологічних процесів |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Технологія міні-виробництв : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |