IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
→
Технічні науки
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Даний матеріал зустрічається у наступних розділах
Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
[11]
Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
[8]
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
[27]
Технічні науки
[642]
Пошук в архіві
Пошук в архіві
По цій колекції
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача