dc.contributor.author |
Євган, Ю. М.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T12:11:00Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T12:11:00Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22380 |
|
dc.description |
Євган, Ю. М. Способи фальсифікації чаю і методи її виявлення / Ю. М. Євган, Т. М. Денисенко // Юність науки – 2020: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез доповідей Х Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 23-24 квітня 2020 р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020. – С. 347-348. |
en_US |
dc.description.abstract |
Останнім часом ринок чаю значно виріс. На ринку з’явилося багато нових імен, тому
рідко можна зустріти якісну продукцію. Також деякі фірми постачають чай в Україну
нелегально. Якісні хороші сорти чаю мають високу вартість, неспроможність населення з
низькими доходами його придбати і відсутність чайних плантацій на території України стали
причинами фальсифікації чаю. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
ринок чаю |
en_US |
dc.subject |
фальсифікації чаю |
en_US |
dc.title |
Способи фальсифікації чаю і методи її виявлення |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |