Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Євган, Ю. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T12:11:00Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T12:11:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22380 | |
dc.description | Євган, Ю. М. Способи фальсифікації чаю і методи її виявлення / Ю. М. Євган, Т. М. Денисенко // Юність науки – 2020: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез доповідей Х Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 23-24 квітня 2020 р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020. – С. 347-348. | en_US |
dc.description.abstract | Останнім часом ринок чаю значно виріс. На ринку з’явилося багато нових імен, тому рідко можна зустріти якісну продукцію. Також деякі фірми постачають чай в Україну нелегально. Якісні хороші сорти чаю мають високу вартість, неспроможність населення з низькими доходами його придбати і відсутність чайних плантацій на території України стали причинами фальсифікації чаю. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | ринок чаю | en_US |
dc.subject | фальсифікації чаю | en_US |
dc.title | Способи фальсифікації чаю і методи її виявлення | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |