IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Бусел, О. В.
dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.date.accessioned 2021-06-29T09:03:21Z
dc.date.available 2021-06-29T09:03:21Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696
dc.description Бусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351. en_US
dc.description.abstract Глобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject міжнародна система HACCP en_US
dc.subject харчові продукти en_US
dc.title Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record