dc.contributor.author |
Бусел, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Хребтань, О. Б.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-06-29T09:03:21Z |
|
dc.date.available |
2021-06-29T09:03:21Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696 |
|
dc.description |
Бусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351. |
en_US |
dc.description.abstract |
Глобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та
сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують
розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
міжнародна система HACCP |
en_US |
dc.subject |
харчові продукти |
en_US |
dc.title |
Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |