dc.contributor.author |
Ющенко, Н. Ф.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T06:51:52Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T06:51:52Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22827 |
|
dc.description |
Ющенко, Н. Ф. Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів / Н. Ф. Ющенко, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 367-368. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета роботи полягала у визначенні впливу екстрактів зеленого та чорного чаю на
підйомну силу дріжджів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
екстракт |
en_US |
dc.subject |
зелений чай |
en_US |
dc.subject |
чорний чай |
en_US |
dc.subject |
хлібопекарські дріжджі |
en_US |
dc.subject |
сировина |
en_US |
dc.title |
Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |