Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Ф.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-02T06:51:52Z | |
dc.date.available | 2021-07-02T06:51:52Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22827 | |
dc.description | Ющенко, Н. Ф. Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів / Н. Ф. Ющенко, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 367-368. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи полягала у визначенні впливу екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу дріжджів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | екстракт | en_US |
dc.subject | зелений чай | en_US |
dc.subject | чорний чай | en_US |
dc.subject | хлібопекарські дріжджі | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.title | Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |