IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ющенко, Н. Ф.
dc.date.accessioned 2021-07-02T06:51:52Z
dc.date.available 2021-07-02T06:51:52Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22827
dc.description Ющенко, Н. Ф. Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів / Н. Ф. Ющенко, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 367-368. en_US
dc.description.abstract Мета роботи полягала у визначенні впливу екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу дріжджів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject екстракт en_US
dc.subject зелений чай en_US
dc.subject чорний чай en_US
dc.subject хлібопекарські дріжджі en_US
dc.subject сировина en_US
dc.title Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу