dc.contributor.author |
Яцко, Ю. С.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T06:59:08Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T06:59:08Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828 |
|
dc.description |
Яцко, Ю. С. Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба / Ю. С. Яцко, Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 368-369. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета дослідження: розробка технології приготування пшеничного хліба, збагаченого
звичайним і пророщеним насінням гарбуза. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
насіння гарбуза |
en_US |
dc.subject |
фізико-хімічний показник |
en_US |
dc.subject |
органолептичний показник |
en_US |
dc.subject |
пшеничний хліб |
en_US |
dc.title |
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |