dc.contributor.author |
Кальченко, В. В.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-07T13:42:52Z |
|
dc.date.available |
2021-12-07T13:42:52Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24622 |
|
dc.description |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки виконання практ. робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 51 с. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |