Abstract:
В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів.
Description:
Рябоконь, Є. С. Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. С. Рябоконь ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 99 с.