Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рябоконь, Є. С. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T09:39:34Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T09:39:34Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25394 | |
dc.description | Рябоконь, Є. С. Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. С. Рябоконь ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 99 с. | en_US |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | технічне переоснащення | en_US |
dc.subject | хлібозавод | en_US |
dc.subject | піч А2-ХПК-25 | en_US |
dc.subject | агрегат Г4-РПА-11С | en_US |
dc.subject | виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | installation | en_US |
dc.subject | furnace-mechanized line A2-COD | en_US |
dc.subject | production | en_US |
dc.subject | wheat-rye hearth varieties | en_US |
dc.subject | loaf products | en_US |
dc.subject | bagel products | en_US |
dc.title | Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | In the thesis project entitled calculations performance furnaces, industrial formulations, access products, rates of consumption of raw materials and occupational safety. In industrial processes proposed project used advanced technology manufacturing bakery products. | en_US |