IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рябоконь, Є. С.
dc.date.accessioned 2022-02-11T09:39:34Z
dc.date.available 2022-02-11T09:39:34Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25394
dc.description Рябоконь, Є. С. Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. С. Рябоконь ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 99 с. en_US
dc.description.abstract В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject технічне переоснащення en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject піч А2-ХПК-25 en_US
dc.subject агрегат Г4-РПА-11С en_US
dc.subject виробництво хлібобулочних виробів en_US
dc.subject project en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject installation en_US
dc.subject furnace-mechanized line A2-COD en_US
dc.subject production en_US
dc.subject wheat-rye hearth varieties en_US
dc.subject loaf products en_US
dc.subject bagel products en_US
dc.title Проєкт технічного переоснащення хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та ошпар очно-пічного агрегату Г4-РПА-11С, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the thesis project entitled calculations performance furnaces, industrial formulations, access products, rates of consumption of raw materials and occupational safety. In industrial processes proposed project used advanced technology manufacturing bakery products. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу