Короткий опис(реферат):
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням.
Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань:
- надати характеристику підприємства, що проєктується та заходи з його технічного оснащення; - провести вибір, обґрунтування, опис технологічних схем, розрахунок продуктивності обладнання; - розробити рецептури продукції, що планується виготовляти; - встановити порядок проведення технохімічного контролю на підприємстві; - охарактеризувати організацію охорони праці на підприємстві, що проєктується; - сформулювати висновки за результатими роботи. Об'єктом дослідження є проект пекарні з установкою 3-х печей «БОКС- 600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням.
Предметом дослідження є особливості проектування пекарні та виготовлення хлібобулочної продукції.
Суть розробки, основні результати:
Пашко, Д. Г. Проєкт пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. Г. Пашко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 62 с.