IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Повна, С. В.
dc.date.accessioned 2022-06-01T10:56:21Z
dc.date.available 2022-06-01T10:56:21Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441
dc.description Повна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86. en_US
dc.description.abstract Першими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Рівне : НДГУ en_US
dc.subject аграрний сектор en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject сталий розвиток en_US
dc.subject продовольча безпека en_US
dc.title Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу