dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-10-03T11:13:53Z |
|
dc.date.available |
2022-10-03T11:13:53Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26088 |
|
dc.description |
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 83 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Конспект лекцій з дисципліни «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» складено на основі відповідної робочої програми.
До конспекту лекцій включені наступні теми: «Вступ. Характеристика джерел водопостачання», «Загальні вимоги до показників якості води», «Водопостачання підприємств харчової промисловості», «Загальна характеристика методів водопідготовки. Знезалізнення, деманганацiя та знезаражування питної води», «Мембранні технології у водопідготовці», «Технологічні схеми підготовки води», «Тенденції сучасних методів підготовки питної води», «Технологія мінеральних вод». Після кожної теми наведено контрольні питання. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |