dc.contributor.author |
Олійник, С. Г.
|
|
dc.contributor.author |
Степанькова, Г. В.
|
|
dc.contributor.author |
Недвіга, С. В.
|
|
dc.contributor.author |
Анпілогова, Л. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T12:33:27Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T12:33:27Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319 |
|
dc.description |
Олійник, С. Г. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба / С.Г. Олійник , Г. В. Недвіга, С. В. Недвіга, Л.П. Анпілогова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 245 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Чуфа (Тигровий горіх, смикавець їстівний, земляний мигдаль,) є багаторічною трав’янистою рослиною родини осокових Cyperrus esculentus L., що має солодкі горіхоподібні бульби з високим вмістом поживних і біологічно активних речовин. Чуфа відноситься до найстаріших продовольчих культур. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |