ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Олійник, С. Г.
dc.contributor.author Степанькова, Г. В.
dc.contributor.author Недвіга, С. В.
dc.contributor.author Анпілогова, Л. П.
dc.date.accessioned 2023-04-21T12:33:27Z
dc.date.available 2023-04-21T12:33:27Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319
dc.description Олійник, С. Г. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба / С.Г. Олійник , Г. В. Недвіга, С. В. Недвіга, Л.П. Анпілогова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 245 uk_UA
dc.description.abstract Чуфа (Тигровий горіх, смикавець їстівний, земляний мигдаль,) є багаторічною трав’янистою рослиною родини осокових Cyperrus esculentus L., що має солодкі горіхоподібні бульби з високим вмістом поживних і біологічно активних речовин. Чуфа відноситься до найстаріших продовольчих культур. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу