ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зіненко, К. І.
dc.date.accessioned 2023-07-28T09:46:37Z
dc.date.available 2023-07-28T09:46:37Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28651
dc.description Зіненко, К. І. Проєкт молокозаводу потужністю переробки 20 т молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / К. І. Зіненко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 50 с. uk_UA
dc.description.abstract В розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» міститься інформація щодо місцерозташування молокозаводу, та наведений список основних виробничих цехів. В розділі «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» описані нормативні характеристики сировини і готової продукції. Також була складена та детально пояснена апаратурно-технологічна схема виробництва. В розділі «Технологічні розрахунки» було виконано необхідні розрахунки сировини для продуктів, які входять до запроектованого асортименту. Крім того, визначено необхідне для виробництва устаткування та розраховано необхідні площі для виробничого цеху. В розділі «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» було здійснено складання схеми технохімічного, мікробіологічного контролю якості сировини та готової продукції. Описано порядок миття основного технологічного обладнання. В розділі "Охорона праці" приведені основні нормативні документи, які регулюють діяльність молокопереробного підприємства у сфері охорони праці, а також надано опис видів інструктажів, які проводяться на даному підприємстві. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject кефір uk_UA
dc.subject пастеризоване молоко uk_UA
dc.subject вершки uk_UA
dc.subject dairy industry uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject kefir uk_UA
dc.subject pasteurized milk uk_UA
dc.subject cream uk_UA
dc.title Проєкт молокозаводу потужністю переробки 20 т молока за зміну uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The section "Characteristics of the enterprise and substantiation of measures for the construction of the enterprise" contains information about the location of the dairy plant and a list of the main production workshops. The normative characteristics of raw materials and finished products are described in the section "Selection, substantiation and description of the technological scheme". The equipment and technological scheme of production was also drawn up and explained in detail. In the "Technological calculations" section, the necessary calculations of raw materials for products included in the designed assortment were performed. In addition, the necessary equipment for production has been determined and the necessary areas for the production workshop have been calculated. In the section "Technochemical control of production, product quality management" a scheme of technochemical, microbiological quality control of raw materials and finished products was drawn up. The procedure for washing the main technological equipment is described. In the "Occupational safety" section, the main normative documents that regulate the activities of the milk processing enterprise in the field of occupational safety are given, as well as a description of the types of briefings that are held at this enterprise. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу