Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі Хуторної Ірини Олександрівни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів» створено проект побудови нового хлібозаводу.
Впроваджено наступний асортимент виробів: паляниця «Тернопільська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг; булка «Слов’янська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг.
Для виробництва заданого асортименту виробів обрано такі способи приготування: паляниці «Тернопільська» - на великій рідкій опарі з внесенням води в опару; булки «Слов’янська» - на великій густій опарі. Для приготування та замішування тіста для виробів використовується безперервний спосіб приготування. Дозування компонентів здійснюється через дозувальні станції. Для випікання паляниць та булок використовуються дві незалежні поточно – механічні лінії у яких установлено печі ППП-225.
Суть розробки, основні результати:
Хуторна, І. О. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. О. Хуторна ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 58 с.