dc.contributor.author |
Хуторна, І. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-07-31T08:55:53Z |
|
dc.date.available |
2023-07-31T08:55:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28670 |
|
dc.description |
Хуторна, І. О. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. О. Хуторна ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 58 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі Хуторної Ірини Олександрівни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів» створено проект побудови нового хлібозаводу.
Впроваджено наступний асортимент виробів: паляниця «Тернопільська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг; булка «Слов’янська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг.
Для виробництва заданого асортименту виробів обрано такі способи приготування: паляниці «Тернопільська» - на великій рідкій опарі з внесенням води в опару; булки «Слов’янська» - на великій густій опарі. Для приготування та замішування тіста для виробів використовується безперервний спосіб приготування. Дозування компонентів здійснюється через дозувальні станції. Для випікання паляниць та булок використовуються дві незалежні поточно – механічні лінії у яких установлено печі ППП-225. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів |
uk_UA |
dc.subject |
паляниця «Тернопільська» |
uk_UA |
dc.subject |
булка «Слов’янська» |
uk_UA |
dc.subject |
комплексно-механізована лінія |
uk_UA |
dc.subject |
опара |
uk_UA |
dc.subject |
піч ППП-225 |
uk_UA |
dc.subject |
«Ternopilska» loaf |
uk_UA |
dc.subject |
«Slovyanska» bun |
uk_UA |
dc.subject |
complex-mechanized line |
uk_UA |
dc.subject |
leavened dough |
uk_UA |
dc.subject |
PPP-225 oven |
uk_UA |
dc.title |
Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Bread factory project with the installation of 2 PPP-225 ovens for the production of bread and bakery products |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualification work of Khutorna Iryna Oleksandrivna on the topic: «Bread factory project with the installation of 2 PPP-225 ovens for the production of bread and bakery products» a project for the construction of a new bread factory has been created.
The following assortment of products has been introduced: «Ternopilska» loaf made of first-grade wheat flour, weighing 0.5 kg; «Slovyanska» bun made of first-grade wheat flour, weighing 0.5 kg.
For the production of the given assortment of products, the following cooking methods were chosen: «Ternopilska» loaf – on a large liquid leavened dough with the addition of water to it; «Slovyanska» buns – on a large thick leavened dough. A continuous cooking method is used to prepare and knead the dough for the products. Dosing of components is carried out through dosing stations. Two independent current-mechanical lines with PPP-225 ovens are used for baking buns and loaves.
The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note of the qualification work is laid out on 55 pages, the graphic part is presented on 3 sheets. |
uk_UA |