IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Хуторна, І. О.
dc.date.accessioned 2023-07-31T08:55:53Z
dc.date.available 2023-07-31T08:55:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28670
dc.description Хуторна, І. О. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. О. Хуторна ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 58 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі Хуторної Ірини Олександрівни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів» створено проект побудови нового хлібозаводу. Впроваджено наступний асортимент виробів: паляниця «Тернопільська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг; булка «Слов’янська» з пшеничного борошна першого сорту, масою 0,5 кг. Для виробництва заданого асортименту виробів обрано такі способи приготування: паляниці «Тернопільська» - на великій рідкій опарі з внесенням води в опару; булки «Слов’янська» - на великій густій опарі. Для приготування та замішування тіста для виробів використовується безперервний спосіб приготування. Дозування компонентів здійснюється через дозувальні станції. Для випікання паляниць та булок використовуються дві незалежні поточно – механічні лінії у яких установлено печі ППП-225. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject паляниця «Тернопільська» uk_UA
dc.subject булка «Слов’янська» uk_UA
dc.subject комплексно-механізована лінія uk_UA
dc.subject опара uk_UA
dc.subject піч ППП-225 uk_UA
dc.subject «Ternopilska» loaf uk_UA
dc.subject «Slovyanska» bun uk_UA
dc.subject complex-mechanized line uk_UA
dc.subject leavened dough uk_UA
dc.subject PPP-225 oven uk_UA
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей ППП-225 із виробництва хліба та булочних виробів uk_UA
dc.title.alternative Bread factory project with the installation of 2 PPP-225 ovens for the production of bread and bakery products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of Khutorna Iryna Oleksandrivna on the topic: «Bread factory project with the installation of 2 PPP-225 ovens for the production of bread and bakery products» a project for the construction of a new bread factory has been created. The following assortment of products has been introduced: «Ternopilska» loaf made of first-grade wheat flour, weighing 0.5 kg; «Slovyanska» bun made of first-grade wheat flour, weighing 0.5 kg. For the production of the given assortment of products, the following cooking methods were chosen: «Ternopilska» loaf – on a large liquid leavened dough with the addition of water to it; «Slovyanska» buns – on a large thick leavened dough. A continuous cooking method is used to prepare and knead the dough for the products. Dosing of components is carried out through dosing stations. Two independent current-mechanical lines with PPP-225 ovens are used for baking buns and loaves. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note of the qualification work is laid out on 55 pages, the graphic part is presented on 3 sheets. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record