Abstract:
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Непродовольчі товари» розроблені з метою закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок та вмінь з товарознавства та оцінки якості непродовольчих товарів, а також формування компетенцій, необхідних для професійної діяльності фахівців у сфері підприємництва і торгівлі.
Практичні роботи виконуються здобувачами вищої освіти самостійно під керівництвом викладача. Кожна практична робота має свою мету, завдання, необхідні матеріали та обладнання, а також методичні рекомендації щодо виконання.
Description:
Непродовольчі товари. Частина 1 : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня вищ.ї освіти спец. 076 «Підприємництво та торгівля» за освіт.-проф. програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навч. / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 42 с.