IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2016-12-28T10:21:12Z
dc.date.available 2016-12-28T10:21:12Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12091
dc.description Технологія харчових виробництв : метод. вказ. для самост. опрацювання розрах. пофазних і виробничих рецептур для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 108 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject харчові виробництва en_US
dc.subject технологія en_US
dc.title Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу