Abstract:
Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме
яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами.
Description:
Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33