Abstract:
Тема дипломного проєкту: «Розробити проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби». Умовою дипломного проєкту передбачений наступний асортимент виробів: 1) Хліб слов’янський подовий масою 0,84 кг; 2) Витушка бериславська масою 0,4 кг; 3) Сухарі київські вагові. В дипломному проєкті наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Дипломний проєкт містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини. В технологічних процесах, що пропонуються проєктом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проєкту.
Description:
Рябець, Я. Ю. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Я. Ю. Рябець ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 132 с.