Короткий опис(реферат):
Метою даної роботи є дослідження конкурентоспроможності зразків харчових продуктів та оцінка зацікавленості споживачів у товарі. У якості об’єкта дослідження було обрано три зразки цукерок однакової рецептури різних виробників: «Ромашка» від Рошен, Світоч та Конті.
Суть розробки, основні результати:
Геращенко, І. В. Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» / І. В. Геращенко ; наук. кер. Т. В. Ганєєва // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 269-271.