Abstract:
В роботі досліджено категорії асортименту послуг, управління асортиментом готельного підприємтства. Розглянуті методичні підходи до оцінки асортименту послуг, ефектисного управління та вдосконалення асортименту послуг комплексу відпочинку «Лаванда».
Запропоновано програму заходів для покращення фінансово-економічної діяльності компанії. Для цього проведено аналіз конкурентних переваг, здійснено детальний аналіз існуючого асортименту послуг готелю. В результаті запропоновано удосконалити діючий перелік послуг: посилення розвитку МІСЕ-туризму, а також доповнивши асортимент новими послугами: відкриття карпатського чану з джакузі в банному комплексі готелю. Крім того запропоновано розробити та впровадити он-лайн додаток для бронювання номерів.
Проведені розрахунки доводять доцільність впровадження вказаних заходів, є обгрунтованими до впровадження і генерують додатковий прибуток для підприємства.
Description:
Ювженко, Т. П. Ефективне управління асортиментом послуг для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства» (на прикладі відпочинкового комплексу ТОВ «Лаванда») : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Т. П. Ювженко ; керівник роботи В. В. Музика ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 134 с.