Метою проведення розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технологія мінівиробництв» є формування знань, набуття практичних навичок з організації сучасних технологічних процесів переробки сировини рослинного та тваринного ...
Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В.(Чернігів : ЧНТУ, 2019)
Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, ...
Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В.(Чернігів : ЧНТУ, 2019)
Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному та науковому рівнях), що базуються на теоретичних знаннях, ...
Даний практикум (хлібопекарське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу "Технології харчових виробництв" для студентів спеціальності 181 ...
Метою викладання навчальної дисципліни «Технології мінівиробництв» є формування знань з теоретичних основ технологічних процесів, принципів організації технологічних потоків переробки сировини в умовах міні-виробництв, ...
Даний практикум ( кондитерське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу " Технології харчовиз виробництв" для студентів спеціальності 181 ...
Дані рекомендації написані з метою надання методичної допомоги студентам у самостійному опрацюванні розрахункової частини при виконанні курсового та дипломного проектування. В методичних вказівках наведені приклади розрахунків ...
Даний практикум містить 5 лабораторних робіт з основ кулінарної майстерності, які укладено за програмними питаннями курсу "Основи кулінарної майстерності" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних ...
З метою покращання якості підготовки фахівців треба навчити майбутніх спеціалістів уміння використовувати теоретичні знання для вирішення практичних виробничих завдань. Цьому завданню має відповідати зміст курсової роботи ...
Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.(2016)
В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес ...
Гуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.(Харків : ХДУХТ, 2017)
Обґрунтовано необхідність збагачення борошняних кондитерських виробів добавками рослинної сировини, що містить харчові волокна, мінеральні речовини та вітаміни. Як можливий компонент для підвищення харчової цінності ...